Utkikksposten - UKE 26

Det har vært ei god uke

· lsk,Utkikksposten,patrickween

Det må være lov å si at det har vært ei god uke siden sist med seier over Rosenborg og en uavgjort mot Brann, og selv om denne spalta altså egentlig ikke skal handle om de som akkurat nå spiller hos oss så må det være lov å påpeke at det tross alt er det aller viktigste. Det er hyggelig å holde med Sportsklubben i dag, la oss håpe det fortsetter.

broken image

Emil Ødegaard - Foto: Stjørdals Blink

Vi starter denne gangen i Trøndelag, og i derbyet mellom Blink og Ranheim holdt Emil Ødegaard nullen for Blink da hjemmelaget vant 1-0. Som jeg nevnte i forrige utgave av denne spalta sto Ødegaard sin makker en svak kamp mot Aalesund, og det var derfor ingen overraskelse at det ble byttet målvakt inn mot denne. Blink rullerer en del på keeperne, med det spørs nok om de ikke snart bør slutte med det, for Ødegaard holdt ikke bare nullen, han spilte en kjempekamp og ble belønnet med plass på rundens lag på nivå 2.

På Jessheim fikk Magnus Knudsen 59 minutter på midten i kampen mot Aalesund, som sisnevnte vant etter en scoring på straffe på overtid etter at Simen Rafn ble felt. Litt tung kamp for Kisa, litt naturlig ettersom man har vært gjennom en spesiell tid og tross alt plukka overraskende bra med poeng i den perioden. Vi kan jo også nevne at Arild Sundgot nå har fått kontrakt som hovedtrener for Jessheim-klubben ut året, vi gratulerer!

Alexander Hrcka Sannes fortsetter å få tillit fra start for det nest beste laget i kommunen, men denne gangen måtte han klare seg med de første 45 i kampen mot KFUM som endte 1-1. Sannes var relativt anonym, men la oss glede oss over at han nå har tre starter på rad etter skadeoppholdet. Erik Tobias Sandberg var ikke i troppen til Jerv etter smellen han fikk sist mot Strømmen, men Jerv klarte seg svært godt uten ham og vant 2-0 borte mot Ulf. Start tapte for øvrig 2-3 hjemme for Bryne etter å ha leda til overtiden starta.

I PostNord ruller ballen videre, og det er spilt 2 runder de siste 7 dagene. Skeid har slått RBK2 3-0 borte og Kjelsås 4-0 hjemme, men Apipon Tongnoy har ikke vært i troppen i noen av kampene. Bedre fasit da for Shahram Jabari som for Notodden først fikk en halvtime som innhopper i 2-3 tapet for Egersund, før han fikk starte og spille 80 minutter i kampen mot Øygarden som endte med et 0-2 tap på bortebane. 

Malaury Martin er ferdig i Palermo. Vi har jo tidligere vært inne på at sannsynligheten for at franskmannen fortsetter for de rosa er svært liten, og nå er det altså bekreftet at ferden går videre. Nøyaktig hvor vites per nå ikke, men det skal du selvsagt få vite her når den tid kommer. Vi nevner også at Alex Dyer har skrevet på en ny kontrakt med Wealdstone, og dermed skal spille der også kommende sesong.

Tomas Malec, som altså banka inn mål på slutten av forrige sesong for FK Senica, skal kommende sesong spille fotball i Polen. GKS Tychy offentliggjorde 1. juli at de har signert slovaken på en toårsavtale. Klubben endte forrige sesong på tredjeplass i Liga 1 i Polen, som altså er nivå 2, og håper nok at Malec skal være tunga på vektskåla i kampen om opprykk kommende sesong.

Visste du at: Youssef Sekour, som vel ikke har den største karrieren gjennom tidene på Åråsen, spiller for Al Yarmouk SC på nivå 2 i Kuwait? Nei, det tenkte vi vel strengt tatt at du ikke gjorde. Men nå veit du, vi tipper det gir deg ro i sjela. 

broken image