Areal & Bolig presenterer:

90-tallet med Ståle Solbakken

Kommer 18.03.22!

· lsk,podcast

Areal & Bolig har det siste året vokst fram som en viktig bærebjelke i Harde Mottaks sponsorpool, og vi er takknemlige for å ha dem med på laget i forbindelse med besøket fra Norges landslagssjef.

I denne spesialepisoden kommer selveste Ståle Solbakken til Mottaket for å snakke om LSK på 90-tallet. Med fire majestetiske sesonger på midtbanen, 34 mål på 99 seriekamper og en personlighet som satte fyr på Åråsen-publikummet, var det ikke tilfeldig at Ståle Solbakken fikk kallenavnet Gud blant Kanari-Fansen. Lars får hjelp av tidligere Harde Mottak-gjest og VG-journalist Øyvind Herrebrøden til å styre samtalen, og sammen går trioen gjennom Solbakkens LSK-karriere år for år.

broken image

Her får du oppleve LSK fra innsiden i en minnerik periode for Sportsklubben, der man år etter år utfordret Nils Arne Eggens Rosenborg om hegemoniet i norsk fotball. Dette er en historie om en barndomsdrøm som gikk i oppfyllelse, store oppturer og vonde nedturer. Det blir mimring om fantastiske enkeltkamper, interne konflikter og et unikt bånd mellom lagets nummer 10 og supporterne. Ståle Solbakken vant aldri noe med Sportsklubben - men han vant fansens hjerter.

Areal & Bolig er stolte lokalpatrioter som støtter opp om klubber og lag på Romerike, deriblant Lillestrøm Sportsklubb og Harde Mottak. Bedriften ble etablert i 1992 og fyller dermed 30 år i 2022. De har i løpet av disse årene utviklet og solgt hundrevis av boliger og deltatt i utvalgte boligprosjekt i Oslo og Akershus.

Sjekk ut Areal & Bolig sine hjemmesider for mer informasjon.

 

 Foto: Fredrik Tyskeberg