Mottaket er tilbake!

#HMsesong2

· lsk

Denne uka returnerte vi endelig til Studio. Resultatet ble to nye episoder, som nå ligger ute der du hører podcast.

Vi vil gjerne få lov til å takke Cloudberries for støtte, Sebastian Ramsland og Stefan Haugerud for at vi får benytte flotte bilder, og gutta bak Sleivdal for nydelige illustrasjoner. Selv om hverdagen nå heter OBOS, håper vi at så mange som mulig av lytterne blir med videre.

Gi oss gjerne ratings i iTunes og tilbakemeldinger, og benytt hashtag #HMsesong2 i Sosiale Medier.

broken image

Frode Kippe på besøk i Studio. Foto: Emil Saglien Ruud, LSK

Episode #20: OBOS-Ligaen, her kommer Fugla

broken image

I denne episoden får lytterne vite hvordan panelet har feiret jul, og i anledning episodenummeret mimrer gutta om vår alles kjære Peter Werni. Etter en positivt ladet start på samtalen, går praten over i det mørkeste mørke når nedrykket skal beskrives. Resten av episoden går med til å besvare en lang rekke spørsmål fra lytterne, der blant annet Fredrik Krogstad får passet sitt kraftig påskrevet. Mot slutten avslører panelet at de gleder seg noe voldsomt til den kommende Hamar-turen.

Frode Kippe spesial | Hærføreren

broken image

I denne spesialen får Mottaket besøk av selveste Frode Kippe. Den evige kapteinen får sin velfortjente testimonial på lørdag, og i den anledning tar vi en grundig gjennomgang av Frodes karriere. Høydepunkter som overgangen til LSK, cupfinalen i 2007 og den utrolige avslutningen på 2017-sesongen blir behørig dekket. Samtidig er det vanskelig å komme unna nedturene i en slik episode, og Frode går dypt og ærlig inn i både sønnens kreftsykdom og karriereavslutningen som ble helt annerledes enn han hadde håpet.

Billetter til Frode Kippes Testimonial kjøpes her.