Pressemelding?

En hilsen til Fuglafamilien og andre gærninger som lytter.

Først og fremst vil vi rette en enorm takk til alle som hører på, alle som gir gode ratings, og alle som har handlet i nettbutikken vår. Det er snart et år siden vi startet planleggingen av det som skulle bli podcasten Harde Mottak, og vi tenker at tidspunktet er riktig for å røpe noen nyheter og fortelle litt om planene fremover.

Trang fødsel

Til tross for at vi er tre ammatører (trykk på romeriksstavelsen), var vi enige om at podcasten måtte være så profesjonelt gjennomført som overhodet mulig. Kort oppsummert handler det om et stilig merkenavn og logo, god produksjon, toppkvalitet på lyd og jingles, samt tilgjengelighet på alle tenkelige podcastplattformer. Vi ønsker nemlig ikke å gjøre noe halvveis. Målet er å levere en podcastopplevelse på nivå med et innoverskrudd innlegg fra Pål Strand.

Men det sier seg selv at studio, produksjon, kaffe og hosting er forbundet med en god del kostnader. Vi åpnet nettbutikken mest fordi vi synes det var gøy, men også fordi vi håpet å bruke det som en måte å finansiere podcasten. Vi har solgt overraskende mange t-skjorter og det setter vi enorm pris på! Tusen takk til alle som bidrar. Likevel er ikke Harde Mottaks provisjon derfra nok til å garantere for de faste kostnadene våre.

Da kunne vi selvsagt valgt å be om økonomiske bidrag fra enten LSK eller Kanari-Fansen, men vi synes at førstnevnte skal konsentrere seg om strømregningene fra Hafslund og at fanklubben skal fortsette med best mulig tilrettelegging for borteturer og tribuneliv. La det være sagt med én gang; vi har fått masse drahjelp fra begge. Morten Stokstad har vært en verdifull sparringspartner og sportslig apparat er åpne og tilgjengelig om vi lurer på noe. Kanari-Fansen har et svært fremoverlent styre som også gir oss god støtte.

Uavhengig av (eller kanskje til tross for) vår egen podcast føles det som at det er mye positivt på gang i og rundt Sportsklubben. La oss håpe at det snart gir utslag på banen også.

Velkommen Cloudberries!

broken image

For å sikre fremdeles studiotid er vi derfor svært stolte og takknemlige over å kunne annonsere at Cloudberries blir vår nye støttespiller. Cloudberries er et litt annerledes IT-konsulentselskap med søkelys på innovasjon. Selskapet er Oslobasert, men har røtter fra Romerike. Og de har både kunder og ansatte i vårt nærmiljø.

Harde Mottak er innovative inn mot LSK-miljøet og det har vi lyst til å støtte.

 

- Øyvind Thoresen, Administrerende direktør i Cloudberries

Live på Martin's, søndag 10. november

broken image

I tillegg kommer vi også til å arrangere en Livekveld på Martin’s, søndag 10.11. kl.20:45. Altså rett etter at vi forhåpentligvis har slått Stabæk på Åråsen. Med oss får vi kulthelt Bjørn Helge Riise og podcastguru Morten Galåsen. Temaet er «Glory days» i de vanvittige årene 2005-09, der oppturene og nedturene sto tettpakket i kø - både på og utenfor banen. Vi håper og tror at dette blir en artig kveld for så mange som mulig.

Vi ligger selvsagt ikke på latsiden på andre fronter heller, og jobber med å få inn snasne premier til lytterne, spesialepisoder med klubblegender og enda mer. Og kanskje dukker vi snart opp på Instagram, så følg med der også!

Med takknemlig hilsen

Lars, Patrick og Trym

Foto: Stefan Haugerud