Return to site

Harde Mottak: Portrett

Ny serie med ny programleder

· Portrett,Peder Seierstad,intervju,podcast,premiere

Peder Seierstad leder Mottakets nye podcast

Vi i Harde Mottak har i dag den store gleden av å presentere et helt nytt konsept. Vi har jo allerede lansert Tilbakeblikk-serien, men nå starter vi opp Portrett-serien.

Portrettene vil være ganske annerledes enn alt annet vi har gitt ut så langt. Dette blir rene intervjuer, der så godt som all taletid gis til den aktuelle gjesten. Gjennom denne serien ønsker vi å komme tett på personene som jobber i Sportsklubben. Det kan være spillere, personer i trenerteamet eller andre ansatte i klubben. Det vil selvfølgelig være et sportslig fokus i disse samtalene, men vi er like interesserte i å bli kjent med menneskene i klubben.

Med denne serien utvides også Harde Mottak-redaksjonen til fire personer. Vi er veldig glade for å kunne presentere Peder Seierstad som programleder for den nye Portrett-serien. Peder er 33 år og kommer fra Fetsund, og som alle ekte fetsokninger har han LSK i hjertet sitt. Han bor for øyeblikket i Rælingen, men flytter snart til Oslo. Ved siden av en sterk fotballinteresse, har han alltid vært en håndballmann. Dette har brakt ham inn i Viasat-systemet, der han både jobber med markedsføring og kommenterer håndballkamper. Peder gleder seg stort til å kunne levere dybdeintervjuer til Harde Mottaks lyttere.

Første episode av Portrett kommer 29.04.20!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK