Støtt LSK Unified

Harde Mottak lanserer sexy pins

I disse corona-tider (boom!) har dessverre også LSK Unified blitt rammet hardt. Stengte treninger og avlyste cuper går også utover inntektsgrunnlaget til gjengen. Vi ønsker at LSK Unified skal være godt rustet til å delta på aktiviteter igjen når verden blir normal. Dette er vårt (les ditt) bidrag i så måte.

broken image

Vi er ikke helt objektive, men denne er vakker.

Et tungt år for LSK Unified

Vi har klart å gjennomføre en del treninger i år, men nå er det dessverre stans igjen. Den årlige vennskapskampen mot LSK Old Birds, med blant annet Nasra Abdullah, søstrene Storløkken og Hege Riise på laget, ble også avlyst. Vi satser på at verden er normal igjen neste år og da er planen å delta i Landsturneringen i Kristiansand, forteller lagleder Stig Martin Sandvik.

broken image

På denne tiden for omtrent ett år siden var det full aktivitet.

Så hvorfor pins og hvordan fungerer dette?

Mottaket er så nostalgiske at vi selv nesten spyr innimellom, og vi elsker alt som er retro. Bøtteluer, kampprogram, svarte fotballsko og pins. Få det på! Denne gangen gikk vi for nydelige og tidløse pins, og de har vi fått hjelp av romeriksfirmaet Conor til å lage. 100 stykker er produsert, og vi kommer selvsagt aldri til å lage et nytt opplag. One in a million, once in a lifetime – som Bosson så vakkert sang i 2002.

broken image

Illustrasjonsbilde, caps og bordplate medfølger ei.

Betaling skjer via Vipps direkte til LSK Unified og alle inntektene går uavkortet til dem. Fra og med 21. november og frem til jul vil man kunne hente sin pin i en (foreløpig hemmelig) forretning i sentrum av Lillestrøm. Info kommer.

Skulle du bo langt unna eller ikke orker å stikke innom flisbyen, kan vi sende per brev. Det tror vi koster 35 kroner og løses ved at du sender oss en e-post eller melding i sosiale medier.