Nettbutikken er tilbake!

Fordi vi trenger penger til LS...

På vårparten 2020 skjedde det noe fælt.

Corona kom til Norge. Men der fester vi vår lit til at Corona-Børge snart disker opp en velfungerende vaksine. Det som nesten var enda mer bekymringsfullt var at Mottaket måtte stenge nettbutikken vår, grunnet de nye tollreglene som inntraff kongeriket. Heldigvis viser det seg nå at vår tyske samarbeidspartner endelig har løst floken, slik at kunder ikke blir belastet med unødvendige kostnader. For deg som kunde oppstår det altså nå ingen ytterligere kostnader som skatter, tollavgifter, gebyrer e.l. Du betaler bare den prisen som er angitt i handlevognen pluss frakt.

Vi feirer vårt comeback med et par splitter nye design! Endelig får vi pushet ut "LoveKallevåg7" t-skjorta, og ikke minst har vi disket opp en supersexy kolleksjon vi har valgt å kalle "Tommy tycker om mej". Husk at de fleste designene våre bare blir liggende i nettbutikken en begrenset periode, før vi bytter dem ut.

Vi tjener ikke nok penger til å kjøpe fri Kairinen fra FC Midtjylland med midlene som kommer inn. Dessverre. Til det beholder våre tyske venner for mye av potten. Men det er ikke gratis å drifte en av OBOS-ligaens 16 beste podcaster, nettside/ blogg osv. Derfor hjelper alle bidrag.

Dessuten synes vi jo det er ganske fett når folk bruker Mottakets merchandise da.

broken image

Nye produkter ligger nå i nettbutikken vår.