Pressemelding: Harde Mottak utvider

Hårdare Mottak...

· andersmm,jobba hårdare

I løpet av dette året har Harde Mottak-konsernet kommet med flere nyvinninger. Podcastserien Tilbakeblikk høstet gode kritikker, der det faste panelet mimret tilbake til blant annet gullkampen i 2001, oppturen i jubileumssesongen 2017 og ikke minst Kanari-Fansens rike historie. En annen podcastserie har også blitt lansert, nemlig Portrett-episodene med Peder Seierstad. I disse episodene har Peder latt lytterne bli bedre kjent med LSK-personligheter som Petter Myhre, Simon Mesfin og Torbjørn Kallevåg. Nye episoder av Portrettet er rett rundt hjørnet!

Nå har vi gleden av å presentere siste tilskudd på stammen, nemlig Jobba Hårdare-bloggeren Anders Malnes Mathisen. De siste ukene er det mange som har lagt merke til dette friske pustet i debatten rundt LSK, og vi ønsker å hjelpe til med å løfte fram Anders som en ny stemme i diskusjonene rundt Sportsklubben. Samtidig vil hans gjennomtenkte og velformulerte skriverier gi nytt liv til hjemmesiden vår hardemottak.com.

broken image

LSK-bloggen Jobba Hårdare blir en del av Harde Mottak

Det er Anders selv som står som avsender for bloggpostene. Vi har likt det han har skrevet så langt, men som alltid i debatter rundt en fotballklubb, er vi ikke enige i alt. Sånn kommer det til å fortsette å være, og Anders sine innlegg kommer helt sikkert til å bli grunnlag for videre debatt i podcasten. For oss handler dette om å øke bredden og kvaliteten i debatten rundt Lillestrøm Sportsklubb, og her mener vi at Anders kommer til å være en viktig bidragsyter.

Dette var ikke en billig mann å hente inn til konglomeratet Harde Mottak, men vi mener han er verdt hver eneste dollar. Velkommen i gjenget, Anders!

Mottaket

broken image

Abonner på den nye bloggen her: