André Øyvåg går til Kristiansund

Til inntekt for Romerike Krisesenter

· lsk

Fra Tom Lund til Kristiansund

Hver eneste krone går til Romerike Krisesenter.

15. desember i fjor forpliktet jeg meg til å gå til Lillestrøm SK sin første bortekamp i 2021. Når den opprinnelige terminlista kom, ble det klart at turen skulle gå den lange veien til Kristiansund. For min del var ikke dette akkurat et drømmeoppsett, men har jeg sagt at jeg skal gjennomføre noe, så står jeg for det jeg har sagt.

Med de endringene som er gjort i terminlista, blir ikke årets første bortekamp for LSK mot Kristiansund. Samtidig har jeg forberedt meg en god stund til denne turen, og jeg har lyst til å gjennomføre prosjektet jeg har begynt på. Ikke minst ønsker jeg å bruke denne umenneskelig lange gåturen til å samle inn penger til noen som gjør en fantastisk jobb for andre mennesker. Jo mer penger som kommer inn, jo mer verdt blir turen å gjennomføre!
Mitt håp er at turen min kan være med på å belyse det viktige arbeidet Romerike Krisesenter gjør, samt at stuntet kan skape litt positiv oppmerksomhet rundt mitt kjære LSK. Jeg kommer til å sørge for at det kommer jevnlige oppdateringer fra turen, slik at det blir mulig å følge min lange kamp mot sviende gnagsår, trøtte bein og dårlig kondis.

Jeg vil sette utrolig stor pris på alle små og store bidrag!

André Øyvåg